Personvernerklring

Takk for at du åpnet nettstedet. Vi respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte dine personlige opplysninger. For å lære mer, vennligst les vår personvernerklæring.
Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og avslører dine personlige opplysninger. Denne personvernserklæringen forklarer også trinnene vi har tatt for å sikre dine personlige opplysninger. Endelig forklarer dette personvernerklæringen dine valg angående innsamling, bruk og avsløring av dine personlige opplysninger. Ved å besøke vår nettside, godtar du fremgangsmåten beskrevet i denne kunngjøringen.
Informasjonsinnsamling:
Vi samler inn informasjon fra deg på flere forskjellige måter på denne nettsiden. Et mål for å samle personlig informasjon fra deg er å gi en effektiv, meningsfylt og tilpasset opplevelse. For eksempel kan vi bruke dine personlige opplysninger til å:
Hjelpe å gjøre dette nettstedet enklere for deg å bruke ved ikke å skrive inn informasjon mer enn én gang.
Hjelper deg med å raskt finne informasjon, produkter og tjenester.
Hjelp oss å lage innhold på dette nettstedet som er mest relevant for deg
Hjelper deg med ny informasjon, produkter og tjenester som vi tilbyr.
Bestilling:
Før du bruker visse deler av dette nettstedet eller bestiller produkter, må du fylle ut et elektronisk registreringsskjema. Under registreringen vil du bli bedt om å gi oss visse personlige opplysninger, inkludert men ikke begrenset til ditt navn, frakt- og faktureringsadresse, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortnummer. I tillegg kan vi også spørre om ditt bosted og / eller organisasjonens driftsland, slik at vi kan overholde gjeldende lover og forskrifter og for kjønn. Denne typen personlige opplysninger brukes til faktureringsformål, for å oppfylle dine bestillinger, for å kommunisere med deg om bestillingen og nettstedet vårt og for intern markedsføringsformål. Hvis vi opplever et problem når du behandler bestillingen, kan vi bruke den personlige informasjonen du gir oss til å kontakte deg.
E-postadresser:
Flere steder på nettstedet tillater at du oppgir e-postadressen din for formål, inkludert men ikke begrenset til: å registrere deg for gratis salgsfremmende varsler; å be oss om å varsle deg når vi mottar et nytt merke eller en ny produktstil; å registrere deg for vårt nyhetsbrev. Din deltakelse i en konkurranse er helt frivillig, og du kan velge om du vil delta og avsløre informasjon til oss. Vi bruker denne informasjonen til å varsle konkurransevinnerne og tildele priser. Vi kan legge inn navn og byer av konkurransevinnerne på vår nettside.
Eventuell og all informasjon samlet på dette nettstedet vil bli holdt strengt konfidensielt og vil ikke bli solgt, gjenbrukt, leid, avslørt eller utlånt! Eventuell informasjon du oppgir vil bli holdt mest forsiktig og vil ikke bli brukt på måter du ikke har samtykket til.
Hvis vi endrer eller oppgraderer denne personvernerklæringen, vil vi legge inn endringer og oppdateringer på denne nettsiden slik at du alltid vil være oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, bruker og avslører. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne personvernerklæringen fra tid til annen, slik at du vet om personvernet er endret eller oppdatert. Hvis du har spørsmål om personvern, vennligst kontakt oss.