Om ADIDAS

ADIDAS OG "BADGE OF SPORT"


Ingen andre merkevarer har en fremtredende historie og sterkere tilknytning til sport enn adidas. Det er vårt oppdrag å være det beste sportsmerket i verden. Alt vi gjør er forankret i sport. Dette er hva "The Badge of Sport" står for som et merkemerke. Det er den skarpe enden av spydet vårt, sett på innovative produkter, så vel som med verdens beste idrettsutøvere, lag og arrangementer.

ADIDAS SPORT YTELSE


Adidas Sport Performance er hovedsakelig rettet mot konkurransedyktig sport. Divisjonens fokus er først og fremst på innovasjon og teknologi. Målkunder spenner fra sportsdeltakere på høyeste nivå til de som er inspirert av sport. Alt ved adidas gjenspeiler ånden til vår grunnlegger Adi Dassler. Hans hovedmål i disse dager var allerede å gjøre idrettsutøvere bedre, med innovasjon i hjertet av alle adidas Sport Performance-produkter. For å understreke vår troverdighet som multisportspesialist og utnytte merkevarestyrke, er det knapt noen kategorier som vi ikke produserer produkter for. adidas er overalt hvor de beste møtes best, som FIFA World Cup ™ eller OL, men også overalt i verden hvor sport bare spilles, settes, nytes og feiret.

Imidlertid utformer vi ikke bare produkter for alle typer sport. Vi designer produkter for idrettsutøvere. Idrettsutøvere strever alltid for deres personlige beste. Idrettsutøvere finner inspirasjon i sport uansett hva de gjør. Vi hjelper dem med å oppnå topp ytelse ved å gjøre dem raskere, sterkere, smartere og kjøligere.

ADIDAS ORIGINALS


Uansett hvor alvorlig du handler om sport - en sportslig livsstil slutter ikke i garderoben. Det er derfor vi har adidas Originals, vårt undermerke som bringer vårt ikoniske DNA fra domstolene til gatene. I godt over et tiår har det vært å feire originalitet på en global trendstilt måte, og som det første merket som utnytter sine sportsaktiver i livsstilområdet, regnes det som et legitimt sportslivsmærke. For å sikre bærekraftig suksess må Adidas Originals holde seg oppdatert med og sette opp trender og forbli forpliktet til å betjene forbrukergrupper som stadig søker etter flere alternativer for å uttrykke deres individualitet.

ADIDAS NEO


Teens og 'digital innfødte' lever for nå. De er klare til å gå, oppdage sin egen måte og stil, og NEO handler om deres liv. Adidas NEO-etiketten er sportsmote livsstil etiketten slik at tenåringer kan leve sin stil. NEO handler om å være åpen og engasjert med tenårige forbrukere, slik at de får oppleve erfaringer som bare NEO kan tilby - dette kan være styling et antrekk for Selena Gomez eller være en del av NEO-samlingen opprettet spesielt for New York-moteugen.