Frakt & Retur

Vi tilbyr rask frakt til hele verden. Leveringstiden er vanligvis omtrent 5-7 virkedager. Ordrer vil bli sendt ut innen 24 timer, når bestillingen din er sendt, vil vår kundeservice sende e-post med sporingsnummer til deg. Hvis du ikke fikk noen info om bestillingen din, vennligst kontakt vår kundeservice. Vi vil sjekke det.
Ordrer kan bli forsinket av grunner:
1. "Bill To" og "Ship to" adresser er ikke det samme.
2. Produktstrømmen er tom for lager.
3. Ordre er ventet på godkjenning og bekreftelse av kreditt.
Retur- og utvekslingspolitikk
Som grossist og forhandler er det vår virksomhet å opprettholde forretningsforbindelser med kunder i lang tid.
Håper du kan forstå at vi bare godtar avkastning for utveksling eller refusjon av følgende grunner:
1. Fraktfeil
2. Skadede elementer
3. Misnøye (se detaljer)
Returpolitikk
Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Alle bestilte varer her er nært til ordet her "Det du ser på vår nettside er hva du får i 7 dager". Før du nyter enkel utvekslings- og returpolitikk, må du kontakte oss med returleveringsadresse før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet.
Alle bestilte varer er de rette produktene du velger her. Vi lover deg riktig bestillingspakke. Så hvis du returnerer de riktige elementene for tilbakebetaling: Alle returnerte varer er gjenstand for en 25% restocking avgift. Frakt og håndteringskostnader kan ikke refunderes.
Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser.
Alle returnerte varer skal sendes til fraktadressen vi sender deg til deg etter at du har fått tilbakemelding her!
bytter
Vi aksepterer utveksling i en annen størrelse eller farge innen 7 dager etter den opprinnelige bestillingsfristen. Ta kontakt med bestillings-IDen din, og en av våre lagmedlemmer vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å bytte ut varer til en annen stil, må du returnere varene dine for tilbakebetaling * (som per returpolitikk) og legg inn en ny ordre for den stilen du foretrekker.
Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert tilbake til deg.
Vi dekker ikke fraktkostnaden for utveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for frakt og håndteringskostnad for frakt av de bytte varer tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes. Alle returnerte varer er gjenstand for en 95% restocking avgift. Frakt og håndteringskostnader kan ikke refunderes.
Avbryt bestillingspolitikk
Hvis du vil kansellere bestillingen din, vennligst kontakt vår kundeservice etter at du har bestilt innen 6 timer, før varen ikke leverer. Så beklager at vi ikke kan kansellere bestillingen når de sendes ut. Takk for din forståelse. Hvis du insisterer på å kansellere bestillingen, vennligst følg vår returpolicy. 15% ikke refunderbart kredittkortavgift trekkes fra kredittbeløpet.
NB:
1. Alle utvekslings- eller returprodukter må holde sin opprinnelige tilstand ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet.
2. Du må kontakte kundeservice innen 3days når du mottar varen din.
Håper vi kan forstå hverandre. Eventuelle spørsmål vennligst send oss Vi skal delta i alle saker og samarbeide med deg for å løse det.
Vennlig merknad: Hvis du ikke mottok ditt 10-sifrede sporingsnummer innen 3 dager etter bestilling, kan e-postserveren ha sett det som spam. I så fall, vennligst kontakt oss for hjelp i bestillingssporing.